blank

Poziv na testiranje

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisao je javni natječaj za izbor i prijem jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto III. vrste-stručni referent za studente preddiplomskih studija za rad na dislociranom studiju sestrinstva u Novoj Gradišci na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rok od 6 mjeseci na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, a koji je objavljen 22. siječnja 2019. godine na mrežnoj stranici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te 23. siječnja 2019. godine na oglasnim mjestima/mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - Regionalnog ureda Osijek, na mrežnoj stranici Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek i u „Narodnim novinama“ broj 8/2019.
Povjerenstvo za izbor i prijem jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto III. vrste-stručni referent za studente preddiplomskih studija za rad na dislociranom studiju sestrinstva u Novoj Gradišci na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rok od 6 mjeseci na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, na svojoj sjednici održanoj 5. veljače 2019. godine, razmotrilo je sve pristigle prijave na natječaj te je utvrdilo pravovremenost, potpunost dokumentacije i ispunjavanje formalnih uvjeta iz natječaja.


Pisano testiranje kandidata radi provjere znanja održat će se dana 14. veljače 2019. godine (četvrtak) s početkom u 9.30 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta "Matija Antun Relković" u Novoj Gradišci, Ul. Matije Antuna Relkovića 4.

Potpuni sadržaj poziva s uputama kandidatima možete pronaći ovdje: Poziv na testiranje (.pdf)

webmail studomat